Ja si dukej Ami para se të bëhej nënë, në kohën kur nuk ekzistonte Instagrami

2018-08-18 në ora 13:22

Rrjetet sociale na mundësojnë jo vetëm që të komunikojmë me njëri-tjetrin por edhe ato shërbejnë për të parë nga afër jetën e shumë personazheve të famshme.

E, një foto që ishte shkrepur vite më parë, saktësisht në vitin 2011 tregon një bukuri të gërshetuar ndërmjet natyrës dhe ëmblësisë së Amit.

Ajo në këtë kohë dukej perfekt dhe vitet si duket kanë ndaluar kohë më parë për moderatoren shqiptare.

Tashmë Ami ka bërë dy fëmijë dhe vazhdon të ruaj po të njëjtat linja perfektë trupore, e bukur atëherë dhe sot.

Në mbishkrim të kësaj fotografie, ajo shkruan: Kur isha me flokë të zeza dhe kur Instagrami nuk ekzistonte që të na e vriste kohën. Vera 2011-të./Gazeta Shneta/