Ja si duket vagina pas kthimit të virgjërisë me qepje (Foto +16)

2017-04-03 në ora 17:17

Shumë femra preferojnë të kryejnë intervenime në vaginë me ose pa dëshirën e tyre.

E, shumë vajza shqiptare për shkak të mentalitetit jo-adekuat po ngarejnë pas mjekëve për të rikthyer virgjërinë, shkruan Gazeta Shneta.

Njëra nga ndërhyrjet e cila përdorët është edhe qepja e buzëve të vaginës. Qepja bëhet me penj absorvues (me penj të cilat i absorvon trupi vetë dhe largohen pas disa ditësh).

Kjo metodë është veçmas e shprehur në Tiranë, aty ku mediat nga Shqipëria kohë më parë raportuan se mjekët po paguhen nga 180 e deri në 500 euro për këtë intervenim.

Numri më i madh i kërkesave të tilla vjen nga studentet, ndërsa stina e preferuar mbetet vera, në prag të fejesave apo martesave me mërgimtarë. /Gazeta Shneta/