Ja si e quan vajza e tij reperin Lyrical Son

2018-08-02 në ora 13:55

Reperin e famshëm kosovar Festim Arifin, të gjithë e njohin me nofkën Lyrical Son!

Por për vajzën e tij simpatike Evën, ai nuk është as babi e as Lyrical Son!

Vogëlushja 3 vjeçare e reperit, e thërret atë pikërisht në emër “FESTIM” dhe është tejet simpatike.

Reperi e ka xhiruar vajzën e tij në shkallët e shtëpisë, e ajo dëgjohet duke e thirrur: “O Festiiim”.