Ja si mund ta mbështetni nismën e Majlindës për ndihmë ndaj fëmijëve në Pediatri

2017-03-19 në ora 20:39

Ditë më parë, kampionia botërore dhe olimpike në xhudo, Majlinda Kelmendi, vizitoi Klinikën e Pediatrisë pranë QKUK’së.

Ajo vizitoi fëmijët e shtrirë në repartin hemato-onkologjik për të treguar mbështetjen e saj, shkruan Gazeta Shneta.

Në nismën e saj për ndihmë ndaj këtyre fëmijëve, ajo dhuroi numrin e saj olimpik të nënshkruar nga vetë ajo.

E, ky numër tani ka dalë në ankand dhe paratë që do të mblidhen nga shitja e tij do të shkojnë në ndihmë për këta fëmijë.

Për t’u bërë pjesë e ankandit dhe mbështetjes karshi Majlindës për nismën e saj humane, ju ftojmë ta ndiqni këtë link.

Postimi i plotë i Care For Kosovo Kids. /Gazeta Shneta/

Majlinda Kelmindi Olympic back number at catawiki

MAJLINDA KELMENDI OLYMPIC BACKNUMBER AUCTION catawiki.com/careforkosovokidsThe auction intends to support the medical care of the children at the Hemato/Oncology department in Prishtina. Care for Kosovo Kids, active in Kosovo since 2013, is providing medicines for these children who are being treated from cancer at the UCCK. Please post your bid at catawiki.com/careforkosovokids.We highly appreciate if you could share this message.film donated: https://www.facebook.com/stormvisualsolutions/ANKANDI I NUMRIT OLIMPIK TË MAJLINDA KELMENDI-tcatawiki.com/careforkosovokidsAnkandi ka për qëllim të mbështesë kujdesin mjekësor të fëmijëve në departamentin e Hemato / Onkologjisë në Prishtinë. Care for Kosovo Kids, aktive në Kosovë që nga viti 2013, siguron barërat për këta fëmijë të cilët janë duke u trajtuar nga kanceri në QKUK. Ju lutemi postoni ofertën tuaj në catawiki.com/careforkosovokids.Ne e vlerësojmë shumë nëse e shpërndani këtë mesazh.

Posted by Care for Kosovo Kids on 19.03.2017