A janë kështu femrat e ditëve të sotme? (VIDEO)

2017-03-20 në ora 22:05

Një video ilustruese tregon realitetin e femrave në shekullin që po jetojmë.

Videoja e publikuar në rrjetet sociale tregon transformimin e trishtë të femrave të gjeneratave të reja, transmeton Gazeta Shneta.

Një video që ja vlen të shikohet dhe të nxirret mësim. /Gazeta Shneta/

❌❌Sad transformation of todays woman and ones of generations to come❌ A must watch #livesmatter ?????Video credit: Autourdeminuit https://youtu.be/1k1bZ23yr40

Posted by N.O.B on 17.08.2016