Java e 18-të e shtatzënisë: Karakteristikat e zhvillimit të foshnjes suaj

2021-02-25 në ora 19:05

Në javën e 18-të të shtatzënisë, ju tashmë mund t’i ndjeni lëvizjet e foshnjes suaj.

Poashtu, në këtë javë foshnja juaj ka filluar të formojë mielinë shkruan VeryWellFamily, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Mielina është një përzierje e yndyrës dhe proteinave që izolon dhe mbron qelizat nervore në sistemin nervor, duke përfshirë trurin dhe palcën kurrizore.

Ndërkohë, sistemi riprodhues i foshnjës suaj është ende në zhvillim, në këtë fazë, mjeku juaj mund të përcaktojë gjininë e foshnjes./GazetaShneta/