A jeni e gatshme të bëheni nënë?

2017-03-20 në ora 22:20

Ka shumë pyetje që ju shkojnë në mendje para se të vendosni të keni një fëmijë.

A jam unë gati? A kemi para të mjaftueshme? A e dua partnerin tim mjaftueshëm për të bërë këtë angazhim me të? A do të jem një prind i mirë? A mund ta përballojë një fëmijë? A do të jetë fëmija i shëndetshëm?, etj.

Por ka vetëm një pyetje që me të vërtetë ka rëndësi.

Kjo është pyetja më e rëndësishme, sepse kjo ju ndihmon për të dini se çfarë me të vërtetë do të të kërkohet nga ju.

“A jeni gati për të dashur dhe për të ndarë veten dhe jetën tuaj?” – Kjo është pyetje që duhet të pyesni veten, shkruan Keshilla.

Nëse përgjigja është jo, atëherë merrni kohë për të ushqyer veten, marrëdhënien tuaj dhe lidhjet tuaja familjare derisa ju të ndjeheni më e fortë dhe e gatshme për të ndarë dashurinë tuaj. /Gazeta Shneta/