Jeni shtatzënë dhe kryeni marrëdhënie seksuale? Ja çka ndodh me bebën tuaj

2017-02-26 në ora 20:53

A keni menduar ndonjëherë se është e mundur që ta prekni foshnjën gjatë kohës që bëni seks me një grua shtatzënë?

Para se t’ju përgjigjemi me “po” ose “jo”, fillimisht i keni disa fjalë rreth anatomisë.

Foshnja rritet në mitër dhe lundron në një qeskë amniotike të mbushur me lëng amniotik.

Veç kësaj, mitra mbrohet nga zverku, i cili është barrierë për vagjinën. Gjatë shtatzënisë, zverku hapet ngadalë.

Është e rëndësishme të ceket se kanali i lindjes është rreth 7-17 centimetra i gjatë, por kjo varet nga gjendja e eksitimit të gruas, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, penisi kur futet në vagjinë, me vështirësi mund ta prekë zverkun. Prapa zverkut është e vendosur mitra, pastaj qeska e amniotikut dhe foshnja.

Rrjedhimisht, gjatë seksit, penisi në mënyrë të përsosur futet në hapësirën poshtë zverkut dhe mitrës.

Konkluzioni? A është e mundur ta prekni kokën e foshnjës me penis gjatë seksit?

JO! Kjo nuk është e mundur sepse bebja mbrohet nga zverku, mitra dhe lëngu amniotik. /Gazeta Shneta/