I jep të pijë nga ajo shishe, pastaj e lejon birin të urinoj në të (FOTO)

2017-05-03 në ora 16:12

Darkuesit janë lënë të tmerruar nga një nënë e cila e lejoi të birin që të urinonte në një shishe nga e cila i kishte dhënë ujë më herët dhe atë midis restorantit.

Nëna, e cila është kritikuar dhe quajtur “e pështirë” nga përdoruesit e rrjeteve sociale, ia mbajti shishen të birit teksa ai urinonte në të pranë tavolinës në restorant ushqimi në një qendër tregtare në Krasnodar, Rusi, transmeton Express.

Ajo kishte vendosur që ta lejonte të birin të urinonte midis restorantit ku njerëzi po darkonin, në vend se ta dërgonte në tualet. /Express/