Ka fërkuar tre aspirina në flokë: Ajo që ndodhi pastaj është një mrekulli! Provojeni

2017-04-24 në ora 08:06

Sot konsumi vjetor i aspirinës ka arritur në 400 000 tonelata në botë, që e bën një nga barnat më të përdorur. Përveç vetive të tij për zbutjen e dhimbjeve, aspirina është e mirë edhe për qëllime medicinale.

Kundër zbokthit. Përveç kësaj, mund ta mbrojë lëkurën nga infektimet. Për lëkurën e thatë aspirina arrin efektin e pilingut.

Thyeni dy-tre aspirina në dorë dhe përzieni me sasinë e shamponit me të cilën lani flokët. Le të qëndrojë disa minuta, dhe pastaj lani flokët. Ka efekt të mrekullueshëm. /femra.net/