I ka vetëm 18 ditë, ushqehet vetë me shishe (Video)

2017-04-27 në ora 18:55

Nga ndryshimi i pelenave të tyre e deri në lëkundjen e tyre për të fjetur, foshnjat vështirë se mund të bëjnë ndonjë gjë për veten e tyre.

Por një fëmijë 18-ditor në Amerikë ka habitur prindërit e tij pasi ai ishte në gjendje të mbajë shishen e tij dhe të ushqehet vetë.

Mamaja e tij, Mavia, nga Nju Xhersi, postoi një video të arritjes mbresëlënëse në YouTube, ku ajo shpjegoi se ishte në gjendje ta mbante shishen dhe ta ngrinte atë drejt kokës së tij./Gazeta Shneta/