Katër arsye që duhet të heqësh dorë nga alkooli, menjëherë!

2017-05-22 në ora 12:30

Pirja e tepërt e alkoolit mund të çojë në probleme të mëdha dhe mund të ndikojë negativisht në shëndetin tuaj fizik dhe mendor.

Pirja e alkoolit, e cila vazhdon të jetë një problem në rritje në Britani të Madhe, mund të shkaktojë sëmundje kërcënuese për jetën si sëmundja e mëlçisë dhe veshkave, transmeton Gazeta Shneta.

Por ka prova në rritje se edhe pirja e moderuar mund të rrisë rrezikun e kancerit të caktuar. Është gjithashtu e keqe për rripat tona dhe mirëqenien tonë.

Web faqja e informuar e pijeve thotë: “Pirja mund të ndikojë në disponimin tuaj dhe kujtesën tuaj dhe, në afat më të gjatë, mund të çojë në probleme serioze të shëndetit mendor”.

Nëse e gjithë kjo nuk ju largon, hidhni një sy përfitimeve të rëndësishme që mund të korrni nga ndalimi i pijes së alkoolit në artikujt e mëparshëm./Gazeta Shneta/