Katërvjeçari sulmohet nga qentë në Emshir

2017-09-25 në ora 12:23

Një djalosh 4-vjeçar nga lagja “Emshir” po trajtohet në klinikën infektive pasi është kafshuar nga qeni.

Mjekët që po merren me kurimin e tij thanë se gjendja e fëmijës është stabile dhe se djaloshi ka disa plagë në këmbë e shpinë, njofton Klan Kosova.

Vetë mjekët e kësaj klinike tregojnë se pranojnë shumë raste të kafshimit të qenit.

E praninë e shumë qenve edhe në lagjen ku jetojnë e pranojnë edhe prindërit.