Këmbët e tij peshojnë 150 kilogramë, ja çfarë i ka ndodhur (Foto)

2017-05-07 në ora 18:46
Një i ri 26 vjeçar nga Kina, vuan nga një sëmundje tejet e rrallë që e ka lënë të paaftë për kryerjen e shumë aktiviteteve.

Elefantiasa – sëmundja e cila sipas mjekëve do të duhej ta kishte mbytur tash e disa vite, ka bërë që këmbët e të riut të peshojnë rreth 150 kilogramë, transmeton lajmi.net

26 vjeçari, tanimë nuk pretendon asnjëherë që këmbët e tij të kthehet në gjendjen që kanë qenë dikur, por dëshiron që trajtimi të zgjasë edhe më tepër.

Sëmundja është shkaktuar vite më parë nga një baktere e cila ka bërë që këmbët e tij të bëhen shumë të trasha dhe kështu t’ia pamundësojnë lëvizjen.