Do kënaqeni duke e parë këtë bebe si bën not (Video)

2017-03-29 në ora 12:58

Elizabeth quhet vogëlushja që di të notojë më mirë se shumë persona të rritur.

Video më poshtë shfaq vajzën duke notuar në moshë të vogël, ndërsa tani ajo është 6 vjeçare dhe vazhdon ta ketë pasionin e njejtë për notin.

Dailymail ka shpërndarë videon e vogëlushes që nuk ka frikë nga noti.

She has NO fear in the swimming pool!

She has NO fear in the swimming pool!

Posted by Daily Mail on 29.03.2017