Këngëtarja e njohur shqiptare shtatzënë

2017-07-06 në ora 16:10

Këngëtarja e njohur shqiptare, e cila i është futur prej kohësh biznesit duke hapur një sallon fustanesh dhe këpucësh në Tiranë, është shtatzënë.

E kemi fjalën për bukuroshen Zajmina Vasjari. Burime pranë këngëtares konfirmojnë për newsbomb.al se Zajmi është në pritjen e ëmbël për t’u bërë nënë.

Babai, sipas burimeve është Klodian Asllani, biznesmen, i cili merret me sipërmarrje të shumta, nga konstruksionet e çelikut deri tek pasuritë e patundshme.

Këngëtarja dhe biznesmeni janë prej vitesh në një lidhje dhe pavarësisht ndarjeve e zënkave, janë kthyer gjithmonë në krahët e njëri-tjetrit.

Këngëtarja e njohur shqiptare, e cila i është futur prej kohësh biznesit duke hapur një sallon fustanesh dhe këpucësh në Tiranë, është shtatzënë.

E kemi fjalën për bukuroshen Zajmina Vasjari.

Burime pranë këngëtares konfirmojnë për newsbomb.al se Zajmi është në pritjen e ëmbël për t’u bërë nënë.

Babai, sipas burimeve është Klodian Asllani, biznesmen, i cili merret me sipërmarrje të shumta, nga konstruksionet e çelikut deri tek pasuritë e patundshme.

Këngëtarja dhe biznesmeni janë prej vitesh në një lidhje dhe pavarësisht ndarjeve e zënkave, janë kthyer gjithmonë në krahët e njëri-tjetrit.