Keni rezultate të ndryshme nga testet e shtatzënisë, ja cilit duhet t’i besoni

2018-02-11 në ora 14:20

Zakonisht, janë të dizajnuara që të jenë në përdorim brenda shtëpisë, dhe me një ndërtim të thjeshtë.

Preciziteti i tyre shihet të jetë mjaft i madh në shumë prej rasteve, por nganjëherë na japin rezultate të ndryshme, transmeton Gazeta Shneta.

Ajo se çfarë duhet të bëni është që të keni një vizitë tek mjeku, në mënyrë që të shihni jeni apo jo shtatëzënë, edhe pse në të tilla raste ka më shumë shanse.

Një ndër arsyet përse kjo ndodh është se shtatzënitë e hershme kanë tendencë që të mos regjistrohen fare.

Testi do të qëndroj negativ derisa të ketë një sasi të mjaftueshme të hormoneve për t’u regjistruar si pozitive./Gazeta Shneta/