Këshilla për prindër: Ja çfarë të paketoni në çantë kur dilni për shëtitje me beben tuaj

2018-07-22 në ora 15:00

Largimi nga shtëpia me foshnjën tuaj mund të jetë ndonjëherë si një operacion i vështirë dhe mund të jetë joshëse për të paketuar pothuajse çdo gjë, vetëm për rast.

Sigurohuni që fëmija juaj të ushqehet dhe të ketë një pelenë të thatë dhe kjo do të jetë përparësia juaj kur të dilni jashtë shtëpisë.

Nëse jeni duke ushqyer me gji, merrni disa peceta të gjirit në mënyrë që të jeni të rehatshëm. Për foshnjat e ushqyer me shishe, merrni disa shishe qumësht dhe shishe të sterilizuara.

Për të siguruar që nëna dhe fëmija të qëndrojnë të freskëta dhe të pastra, është e domosdoshme që të ketë një ndryshim rezervë të veshjeve për fëmijën tuaj dhe ndoshta një veshje rezervë edhe për veten tuaj, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse vendosni të përdorni pelena të ripërdorshme, ju duhet të paketoni të paktën një pelenë në orë për të sapolindurin.

Pecetat e lagura si dhe pambukët janë disa prej gjërave që duhet të merrni me vete në qantë sapo të dilni nga shtëpia.

Së fundmi, gjithnjë duhet të jeni të përgatitur për një ndryshim të motit. Për ditë të nxehta, paketoni krem ​​ dielli, kapele dielli dhe ujë të freskët për të shuar etjen tuaj dhe të foshnjave./Gazeta Shneta/