Këshilla për sigurinë e foshnjës suaj në pishinë apo det

2018-08-12 në ora 06:55

Fëmijët e vegjël në ujë janë pamja më e këndshme. Por ndërsa i ndihmon ata të futen në ujë dhe të argëtohen është e rëndësishme, është po aq e domosdoshme për të menduar dhe kujdesur për sigurinë e fëmijëve.

Nëse jeni duke  pyetur nëse të gjitha shqetësimet rreth sigurisë së ujit janë paksa tepër të reaguara, duhet të dini se  mbytja  në ujë është shkaku kryesor i vdekjes tek fëmijët e moshës 1-4 vjeç në Shtetet e Bashkuara, transmeton Gazeta Shneta.

Siguria e ujit është vendimtare për këdo që ka një fëmijë. Duke qenë në dijeni të rreziqeve dhe duke siguruar që fëmijët tuaj të ndjekin rregullat e sigurisë së ujit mund të ulin rrezikun e mbytjes në pishinë, në shtëpi ose jashtë në deti apo liqen.

Temperatura, pastërtia dhe ekspozimi ndaj rrezeve të diellit gjithashtu mund të bëjnë ujin të rrezikshëm, kështu që qëndroni mirë të informuar./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.