Këshilla prindërimi nga Kate Middleton dhe Princi Williams

2018-08-20 në ora 06:54

Princi William dhe bashkëshortja e tij, Dukesha Kate janë çifti që po shpërfillin shumë rregulla mbretërore kur bëhet fjalë për rritjen e fëmijëve të tyre.

William dhe Kate kanë tre fëmijë, George, Charlotte dhe Louis. Nga fotografitë e publikuara ata duken përherë familja perfekte dhe këtu mund të merrni disa mësime shumë të vlefshme për kujdesin e fëmijeve nga William dhe Kate.

Fëmijët duhet të kalojnë shumë kohë me kushërinjtë e tyre – Princi George dhe Princesha Charlotte takohen shumë shpesh me kushërinjtë e tyre, Savannah dhe Isla Phillips.

Përdorimi i telefonave dhe tabletave është i lejuar – Edhe fëmijët e pallatit mbretëror mund të përdorin telefonat për t’u argëtuar. Kate dhe William kanë treguar se kjo është një nga mënyrat më të mira që fëmijët të qëndrojnë të qetë. Shpesh ata shikojnë të gjithë së bashku si familje programe për fëmiijë, për të plotësuar dëshirat e të vegjëlve.

Të qëndruarit jashtë është më e mira – Kate ka thënë se i shijon shumë momentet e thjeshta familjare si për shembull të luajturit jashtë me fëmjët.

Ata duan që fëmijët e tyre të jenë të kulturuar – Kate kujdeset që fëmijët të shkojnë shpesh në muze për të mësuar sa më shumë gjëra, për të cilat ata janë kuriozë.

Interneti është miku më i mirë i Kate – Ashtu si të gjitha nënat e reja edhe Kate përdor shpesh internetin për pasiguri të ndryshme. Më parë ajo përdorte një adresë anonime nëpërmjet së cilës bënte pyetje për fëmijët e saj në blogje të ndryshme, ku të gjitha nënat e interesuara jepnin dhe merrnin përgjigje./revistawho