Kështu krijohet një foshnje: 9 muaj shtatzënë në një video 4-minutëshe

2017-03-19 në ora 18:59

Në vetëm katër minuta, videoja e mëposhtme ju tregon se si vjen në jetë një fëmijë.

Në një vizualizim fantastik 3D, tregohet zhvillimi i embrionit në mitrën e nënës dhe pastaj lindja, shkruan Gazeta Shneta.

Video e cila vlen të shikohet si nga nënat, ashtu edhe nga baballarët. /Gazeta Shneta/