Kështu reagojnë meshkujt shqiptarë kur mësojnë se e dashura është shtatzënë (Foto)

2017-04-01 në ora 15:30

Ka mënyra të ndryshme se si reagojnë njerëzit kur marrin vesh se e dashura e tyre është shtatazënën.

Ka nga ata që mezi e presin dhe ndihen të lumtur nga kjo gjë, por ka edhe nga ata meshkuj të cilët sapo marrin vesh këtë gjë, ose zhduken menjëherë nga qarkullimi, ose kërkojnë nga të dashurat e tyre që të heqin fëmijën.

Më poshtë lexoni pikërisht biseda të tilla, mes një mashkulli dhe një femre kur marrin vesh se e dashura është shtatzënë.

Mesazhet janë bërë publike nga Anabel.