Këta janë emrat e ndaluar me ligj në Shqipëri

2017-03-07 në ora 21:27

Prindërit e rinj vihen përballë dilemës se si do e quajnë fëmijën.

Por sot, në vend të flasim për emrat më të bukur, në fakt do të tregojmë se cilët janë emrat që nuk i lejon shteti shqiptar.

Ata janë si më poshtë:

Ankim, Arançatë, Avash, Bretk, Berr, Burgim, Ballokume, Car Cub, Curranë, Currelë, Careva, Carina, Çbane, Dert, Derman, Dovlet, Durak, Ekran, Eros, Ferman, Federatë, Fodulle, ,Gazep, Gallatë, Gabime, Groshe, Gjezap, Hyzmet, Përshëndetje dhe Hafije.