Këtë detaj askush nuk e ka vërejtur te djali i Tunës dhe Patrisit (Foto)

2017-07-04 në ora 19:34

Që nga data 2 maj kur janë bërë prindër, Tuna dhe Patrisi janë dy nga emrat më të komentuar në estradën shqiptare.

E një vëmendje të madhe e ka edhe djali i tyre Tiani.

Është një detaj që nuk e keni vërejtur tek ai është ngjyra e syve të tij.

Në një fotografi të hedhur në rrjetet sociale, Tiani shihet se ka sytë të kaltër, ngjyrë kjo e trashëguar më shumë nga e ëma e tij./Lajmi.net/