Këto fotografi i kuptojnë vetëm ato që kanë qenë shtatzënë!

2017-05-04 në ora 18:14

Shtatzënia është një kohë unike për një numër arsyesh. Është një periudhë e paharrueshme e gëzimit të madh të shoqëruar me shqetësime dhe emocione. Shtatzënia është një tranzicion i madh në jetën e një gruaje dhe përfshin një përzierje komplekse të emocioneve, të mira dhe të këqija.

Dhe nëse ke qenë ndonjëherë shtatzënë, shanset janë që ju të keni shumë tregime qesharake dhe prekëse për të treguar se si ndihet kur keni një person të vogël që rritet brenda jush.

Ilustratorja Zhanna Bulankova, ilustron kreativisht çështjet e lidhura me shtatzëninë. Duhet të keni disa tregime qesharake dhe prekëse për të treguar se si ndiheni kur keni një person të vogël që rritet brenda jush.

  1. “Jam duke bërë ushtrime mjaftueshëm, pasi jam duke vrapuar nga tualeti në shtrat”

2. “Po trajtohem si një princeshë”

12 Pictures That Anyone Who's Been Pregnant Will Understand Perfectly

3.”Kam nevojë për më shumë jastëkë.”

12 Pictures That Anyone Who's Been Pregnant Will Understand Perfectly

4. “Po bën shumë vapë këtu”

12 Pictures That Anyone Who's Been Pregnant Will Understand Perfectly

5.”Shqetësimi i vënies së emrit dhe rritjes së fëmijës”

12 Pictures That Anyone Who's Been Pregnant Will Understand Perfectly

6.”Thonë se gjatë shtatzënisë nuk duhet ngrënë për të dy, por ndoshta do t’ia fillojë ta aplikojë këtë nesër!”

12 Pictures That Anyone Who's Been Pregnant Will Understand Perfectly

7.”Vështirësitë e marrjes së gjësendeve pasi të bien në tokë”

12 Pictures That Anyone Who's Been Pregnant Will Understand Perfectly