Këto fotografi do t’i kuptojnë vetëm shtatzënat (Foto)

2017-03-22 në ora 19:53

Shtatzënia sjell një kuptim të ri për jetën e çdo gruaje. Një periudhë që nuk e zëvendësojnë me asgjë tjetër, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo është periudha më e paharrueshme dhe më e hareshme e gjinisë femërore, ku në krahët e tyre do ta mbajnë shpejtë edhe një qenie tjetër të vogël, ata që do ta emërojnë Nënë.

Nënat e ardhshme mund të flasin me orë të tëra, për momentet që kanë kaluar gjatë nëntë muajve me të porsalindurin e tyre.

Nëse keni qenë ndonjëherë shtatzënë, ju keni një sërë historish për të rrëfyer tek të tjerët. Tregime qesharake dhe prekëse, momentet më të bukura për t’i rrëfyer për të voglin që po rritet.

Jeni shtatzënë? Epo, këto fotografi sigurisht që do t’i kuptoni. /Gazeta Shneta/