Këto janë lindjet më të vështira të vitit 2017, të dokumentuara me fotografi

2017-10-25 në ora 14:54

Shoqata Ndërkombëtare e Fotografëve Profesionistë të Lindjes drejton një konkurs vjetor për të shfaqur punën e pabesueshme të fotografëve në mbarë botën.

Përzgjedhjet dhe fituesit e këtij konkursi janë përzgjedhur, ndërsa fotografitë e tyre janë tepër mbresëlënëse për publikun, transmeton Gazeta Shneta.

Ndiqini ato më poshtë: