Këto janë rreziqet nga qerpikët artificial

2017-06-16 në ora 12:38

Qerpikët artificial kanë hyrë në modë, veçanërisht vitet e fundit, madje shumë preferojnë edhe t’i ngjesin ato përkohësisht, në parim kjo gjë është mjaft lehtësuese sepse nuk ke nevojë të mendosh për rregullimin e tyre dhe je në çdo kohë e gatshme.

Përdorimi i qerpikëve artificial në çfarëdo forme, mund t’ju çojë në humbjen e qerpikëve tuaj  për shkak të presionit dhe stresit të vazhdueshëm mbi qerpikë.

Nëse i përdorni për një kohë më të gjatë, gjasat e humbjes së qerpikëve natyral do të jenë shumë më të mëdha.

Është shumë e rëndësishme që para përdorimit të tyre t’i pastroni mirë duart në mënyrë që të parandalohen bakteret në zonën e syrit, mos i ndani qerpikët artificial me askënd dhe ndërrojeni masakrën tuaj çdo një muaj./21Media