Këto pozicione seksuale mund të jenë fatale, çdo gjë që duhet të dini

2018-02-08 në ora 18:43

Disa prej pozicioneve seksuale janë mjaft të rrezikshme sidomos në faza të caktuara të jetës.

E sipas studimit të fundit stili ‘’doggy’’ është më i rrezikshmi për burrat, pas tij vjen menjëherë misionari.

Hulumtimet e publikuara në Journal of Impotence kanë zbuluar se 25% e frakturave gjatë aktit ndodhin pikërisht kur mashkulli është sipër gruas.

Stili “doggy” (44 përqind)

Misionar (25 përqind)

Gruaja sipër (10 përqind)

Të dhënat u bazuan në 90 pacientë heteroseksualë të cilët ishin paraqitur në spital me fraktura në organin gjenital .

Sipas autorëve të studimit këto tre pozicione janë në krye të listës për shkak të këndin dhe energjisë . /LivingAl/