Këto veprime ndihmojnë të mbeteni shtatzënë shpejt, çdo gjë që një grua duhet të dijë

2018-02-15 në ora 13:11

Nëse jeni duke kërkuar të keni një fëmiijë së shpejti, ka disa hapa që mund të merrni për t’u siguruar që të mbeteni shtatëzënë në mënyrë të lehtë.

Më poshtë ju prezantojmë disa nga mënyrat më të thjeshta dhe natyrale që stimulojnë fertilitetin:

Pesha juaj trupore, duke pasur një shëndet të plotë mund të rrisni shanset tuaja për të mbetur shtatëzënë. Për shkak se ato që janë mbipeshë apo nën peshë, zakonisht kanë probleme të shumta me fertilitetin.

Mundohuni që të hani sa më shumë gjëra organike, kjo ndihmon në aftësinë e gruas për të mbetur shtatëzënë, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse jeni një duhanpirëse, atëherë tentoni që ta lini këtë ves, sepse cigarja dëmton vezën e një gruaje ose vezoret rriten para kohe.

Po ashtu, tentoni për sa më shumë meditim dhe joga, për t’i nivelizuar stresin që pastaj të tentoni për shtatzëni./Gazeta Shneta/