Këto veprime nuk duhet t’i bëni asnjëherë gjatë shtatzënisë

2018-03-09 në ora 08:58

Këtu janë disa aktivitete që ekpertët e konsiderojnë të rrezikshme për ju dhe foshnjën tuaj që po rritet brenda jush.

Prandaj ju duhet të keni kujdes, dhe të shmangni sa më shumë:

-Sportet me rrezikshmëri të lartë, ku ju mund të bini në tokë apo e ngjashme, transmeton Gazeta Shneta.

-Pirja e duhanit, kjo mund të dëmtojë fëmijën tuaj, kështu që shuani zakonin me ndihmën e mamisë apo mjekut.

-Banja e nxehtë, kazanët apo saunat me temperaturë të lartë, edhe përse banjot që janë me temperaturë normale janë krejtësisht në rregull.

-Heqja e mbeturinave të maceve, kjo iu vë në rrezik të toksoplazmozës.

-Marrja e barnave pa kontrollim tek mjeku.

Pirja e alkoolit së bashku me shëtitjet në park, ku mund të goditeni nga ndonjë mjet apo rreziqe të tjera./Gazeta Shneta/