Kjo është dita e vitit më me fat për shtatzëni

2017-02-27 në ora 12:43

Nëse jeni duke planifikuar një shtatzëni, duhet të dini që nesër është dita juaj me fat. 11 dhjetori, dita e diel është dita më pjellore e vitit sipas Home Pregnancy Test Manufacturer e.p.t.

Kompania ka marrë nën shqyrtim të dhënat kombëtare të lindjeve në ShBA dhe ka konstatuar se ditëlindja më popullor në vend është 16 shtatori. Numërimi mbrapsht për nëntë muaj na sjell pikërisht në ditën e 11 dhjetorit.

Dhe pse në sezon, në periudhën e propozimeve nuk mund të themi që të gjitha shtatzënitë janë të planifikuara.

Pas analizimit të 6000 gra në të gjithë vendin, e.p.t zbuloi gjithashtu se 45 për qind e femrave nuk i kishin planifikuar shtatzënitë e tyre, një shifër që lidhet me të dhënat kombëtare për shtatzënitë e paplanifikuara nga Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve. /living