Kjo është foshnja më e madhe në botë (Foto)

2017-03-16 në ora 16:27

Breanna Sykes, nga Australia u detyrua të kryejë një lindje cezariane gjatë lindjes së saj sepse kishte dhimbje shumë të mëdha.

Ajo solli në jetë djalin e saj Ziad Kadic, që peshon 6 kilogramë.

Mjekët nga kampusi ‘Joondalup’, u habitën me madhësinë e foshnjës, dhe thanë se ishte foshnja më e madhe gjatë tërë historisë në këtë spital.

“Mjekët më thanë të hyjë në operacion sepse po të lindja normalisht ai do të mund të mi thyente kockat”, ka thënë nëna e Ziad.

Tani pas lindjes, ajo mban anestezion për shkak të dhimbjeve të mëdha që po përjeton edhe pasi ka sjellë në jetë foshnjën.

Doctors from all over Joondalup Health Campus, where Ziad was delivered by caesarean section, flocked to see the not so little miracle, who is one of the heaviest babies ever delivered in Western Australia

Breanna Sykes welcomed her 5.9 kilogram son Ziad Kadic into the world on Saturday at 7.15pm on Saturday

'He's just so chunky, beautiful, very chubby, cuddly and sleepy,' the proud mother said

Ms Sykes and Ziad are expected to go home on Tuesday