Kjo është “foshnja sirenë” që humbi jetën vetëm 4 orë pas lindjes

2018-08-15 në ora 14:48

Një nënë habiti mjekët kur lindi fëmijën e dytë, por fatkeqësisht e humbi atë vetëm katër orë më vonë.

Fëmija pa emër, gjinia e të cilit ishte e paqartë për shkak të legenit të pazhvilluar dhe këmbëve të ngjitura, vuajti nga një gjendje e rrallë e njohur si sirenomelia ose sindroma e sirenës, transmeton Gazeta Shenta.

Gruaja nuk ishte në gjendje të përballonte financiarisht ultrazërin gjatë shtatzënisë së saj dhe prandaj mësoi për gjendjen e foshnjës vetëm pasi e lindi.

A mother astonished doctors when she gave birth to India's second ever 'mermaid baby' but sadly lost it just four hours later.  The unnamed baby suffered from the condition sirenomeliaA mother astonished doctors when she gave birth to India's second ever 'mermaid baby' but sadly lost it just four hours later.  The unnamed baby suffered from the condition sirenomeliaA mother astonished doctors when she gave birth to India's second ever 'mermaid baby' but sadly lost it just four hours later.  The unnamed baby suffered from the condition sirenomelia

Dr. Sudip Saha, një specialist i fëmijëve në spital, tha: “Prindërit nuk kanë kërkuar mjekim të duhur gjatë shtatzënisë për shkak të mungesës së parave.”

‘Mungesa e ushqyerjes së duhur dhe qarkullimi i parregullt i gjakut tek foshnja nga nëna mund të krijojë këtë lloj anomalie’.

Sindroma e sirenës mendohet të ndikojë një në çdo 60,000 deri në 100,000 lindje./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.