Kjo është gjendja bebeve nga raporti i Gjinekologjisë

2017-05-08 në ora 08:52

Në raportin e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme janë evidentuar gjithsej 17 lindje.

Kësaj radhe dominojnë vajzat me vetëm një lindje më shumë, raporton Gazeta Shneta.

Janë 9 vajza dhe 8 djem që kanë ardhur në jetë.

Pesë gra kanë lindur me prerje cezariane.

Në bazë të raportit, gjendja shëndetësore e të gjitha bebeve dhe nënave është e mirë. /Gazeta Shneta/