Kjo është kënga që i bënë të lumtur vogëlushët tuaj (Video)

2017-03-28 në ora 11:32

Caspar Addyman, ekspert në zhvillimin e fëmijëve dhe Lauren Stewart, psikologe muzikore, kanë analizuar të dhënat shkencore rreth preferencave të foshnjave për të gjetur këngën që i bën fëmijët të lumtur.

Pas një kërkimi shkencor afatgjatë, Imogen Heap, këngëtare dhe kompozitore (dy herë fituese e çmimeve Grammy) kompozoi këngën e mëposhtme, duke ndjekur disa rregulla.

Ajo duhet të jetë e thjeshtë dhe me fjalë përsëritëse dhe të ketë një sërë dinamikash që të tërheqin vëmendjen e foshnjës.

Në këtë këngë nuk mungojnë edhe disa belbëzime të foshnjave.