Kjo është koha e duhur për të bërë dush pas lindjes

2018-10-22 në ora 12:28

Pas lindjes nuk duhet të marrësh vendime pa pyetur mjekun tuaj, e sidomos kur është në pytje lindja me prerje cezariane transmeton Gazeta Shneta.

Tek disa gra mjekët rekomandojnë një banjo të ngrohtë për të marrë lehtësim nga turpi dhe muskujt pas dhimbjeve që keni pasur gjatë lindjes, por zakonishtë tek shumica e grave nuk rekomnadohet një dush.

Nëse keni pasur lindje vaginale nuk është aspak mirë që të bëni dush menjëherë sepse mund të keni më pas ndonjë infeksion. E nëse ju keni lindje me prerje cezariane ka shumë gjasa që ju të mos bëni dush rreth 2 javë ose deri sa plaga të shërohet, mirpo mjeku juaj është përsoni më i mirë për ta rekomanduar atë./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.