Kjo është madhështia e të qenit shtatzënë (VIDEO)

2017-03-07 në ora 20:33

Rrahjet e zemrës që dëgjohen me ultrazë në javët e para të shtatzënisë dhe goditjet në bark që merrni nga bebja.

Këto janë dy prej emocioneve më të mira për çdo femër që pret të bëhet nënë, shkruan Gazeta Shneta.

Në videon e mëposhtme mund të shihni një nënë në fundin e shtatzënisë që duron me kënaqësinë më të madhe goditjet nga fëmija në pritje.

Shijojini këto goditje!

Kjo është MADHËSHTIA e të qenit shtatzënë <3SHARE të gjitha nënat që kanë përjetuar dhe po përjetojnë goditjet më të ëmbla në botë!#Like Këshilla për Shtatzënat për më shumë këshilla e informata mbi shëndetin femëror dhe shtatzëninë.

Posted by Këshilla për shtatzënat – Gazeta Shneta on 03.07.2016