Kjo është periudha kur bebja juaj bie më poshtë gjatë shtatzënisë

2018-01-12 në ora 14:30

Kur njerëzit flasin për rënien  e fëmijës suaj, ata e quajnë këtë si ‘ndriqim’, për shkak se është një nga shenjat kryesore që lindja po afrohet.

Çdo shtatzëni është ndryshe nga tjetra, ndërsa kur bebja bie më poshtë barkut, atëherë lindja vetëm se është afër, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo mund të ndodhë disa javë para se të lindni, por për disa gra ndodh vetëm pak orë para se të lindin.

Në përgjithësi kur fëmija bie ju mund të vëreni këto shenja:

-Mund të marrësh frymë më lehtë, pasi bien në legenin tuaj për këtë arsye keni presion më pak në diafragmën tuaj.

-Mund të ndihesh sikur je një presion të madh.

-Të shkohet më shpesh në banjë.

-Keni rrjedhje më të shumta.

Por për çdo gjë konsultohuni me mjekun tuaj, dhe për mënyrën se si do të lindni./Gazeta Shneta/