Kjo fotografi ka një domethënie shumë emocionuese për çdo nënë

2017-03-26 në ora 18:26

Për dikë, mëmësia është diçka që shumë vështirë arrihet, madje duhet kaluar shumë kodra.

Kështu ndodhi edhe me doktoreshën Shannon Clark e cila kishte probleme për të mbetur shtatzënë, shkruan Gazeta Shneta.

Dr Clark zgjodhi rrugën e vëshirë për të mbetur shtatzënë. Ajo gjeti një donatore të vezëve dhe bashkë me spermën e bashkëshortit të saj, Harris dhe me mitrën e saj e arriti qëllimin.

“Nga momenti i parë që e pash atë, unë u qetësova. Unë e dita menjëherë se kemi zgjedhur donatoren e duhur”, u shpreh Dr Clark për donatoren e përzgjedhur.

Si një e shtatzënë 22 javëshe, ajo realizoi një foto-sesion me bashkëshorti ne saj, e pjesë të këtij foto-sesioni u bë edhe donatorja.

Diçka emocionuese për secilën nënë. /Gazeta Shneta/