Kjo fotografi tregon se nëpër çka përjeton nëna, për një shtatzënësi artificiale

2017-04-01 në ora 15:24

Foshnja që fle e qetë, e rrethuar nga qindra shiringa, tregon për përpjekjet nëpër të cilat ka kaluar nëna, për të mbetur shtatzënë.

Fotografia e publikuar nga një klinikë private në Shtete të Bashkuara, tregon se sa shumë duhen këta fëmijë, megjithëse për ta shpenzohet mijëra para.

Në formë zemre, në këtë fotografi, janë vendosur vetëm shiringat dhe shishet e barnave, që klinika i ka dhënë nënës, pa përfshirë edhe ato që ajo i ka marrë privatisht.