Kjo grua po dëshiron të hap një muze të vagjinës (Video)

2017-04-13 në ora 20:28

Nëse keni menduar ndonjëherë se botës megjithatë i mungon diçka, atëherë është pikërisht kjo çfarë po dëshiron të bëjë kjo grua.

Në krejt botën nuk ekziston asnjë muze i vagjinës, shkruan Independent, transmeton Gazeta Shneta.

Një grua po dëshiron ta ndryshojë këtë dhe ka lansuar kampanjën e saj për ta hapur muzeun e parë të vagjinës në botë.

Florence Schechter ka thënë se muzeu i saj do të përmbajë ekspozita rreth shkencës, historisë dhe kulturës së vagjinës. /Gazeta Shneta/