Kjo nënë lindi foshnjën vetvetiu, pa ndihmën e askujt

2017-05-24 në ora 19:38

lara Riba përshkruan lindjen e Leos si një përvojë orgazmike.

“Ishte një hapje për një nivel të ri të amësisë dhe gruas,” tha nëna 34-vjeçare e tre fëmijëve.

Leo ishte fëmija i tretë i Clarit dhe lindi në mënyrë paqësore në shtëpi në një pa pagesë të ndjekur nga burri i saj Evan dhe dy fëmijë Sofia, katër vjeç dhe Luka, dy vjeç.

Clara tha se ajo gjithmonë kishte frikë nga lindja, duke menduar se ishte diçka e dhimbshme, duke përfshirë shumë ndërhyrje. Megjithatë, kur ajo mbeti shtatzënë me Sofia-n në moshën 27 vjeçare, ajo u pengua në konceptin e lindjes së orgazmës.

“Kam bërë shumë kërkime dhe fillova të punoja në frymëmarrjen time dhe nuk leja ndonjë dhimbje të marrë përsipër trupin tim sa herë që lëndova veten, madje edhe kur përplasja gishtin tim për shembull.

“Kuptova pas Sofjes se mund të përballoja dhimbjen dhe ta shijoja.”, thotë ajo.

Ajo lindjen e kreu vetvetiu, pa ndihmën e askujt në shtëpinë e saj.

Clara tani punon si një trajner i lindjes dhe mëson filozofinë e lindjes pa asnjë dhimbje./Gazeta Shneta/