Kjo padyshim është orgazma më e çuditshme që mund të ketë një grua

2017-04-20 në ora 17:01

Ndonëse procesi i lindjes shpesh njihet si shkaktar i dhimbjeve të mëdha, një numër i vogël i grave tregon se ato mund të jenë në gjendje të përjetojnë orgazmë gjatë atyre dhimbjeve.

Sipas një sondazhi të kohëve të fundit, 6% e grave thonë se kanë përjetuar orgazmë përgjatë lindjes, shkruan Pregnancy Video, transmeton Gazeta Shneta.

Bazuar në përvojën e saj Dr. Nita Landry tregon, “Ajo që unë do të thosha është se ekziston mundësia e përjetimit të orgazmës gjatë një procesi të tillë, sidomos tek nënat të cilat lindin për herë të parë.”

Kuptohet, nuk është aq e zakonshme dhe ndoshta realisht, shumë e vështirë për t’a arritur./Gazeta Shneta/