Kjo punë shtëpiake mund t’ua përmirësojë jetën seksuale

2018-04-06 në ora 14:20

Më shumë se 50% e grave përjetojnë probleme seksuale si humbja e aftësisë për të përjetuar orgazmë.

Një raport i ri nga Këshilli i Familjeve Bashkëkohore zbuloi se larja e pjatave mund të ndihmojë në nxitjen e përmirësimit të jetës seksuale, transmeton Gazeta Shneta.

Pjatat e ndyra radhiten si një nga faktorët e problemeve të jetës seksuale për një ssërë arsyesh të mundshme, së pari duke qenë se pjatat e pista janë revoltuese dhe askush nuk dëshiron të prekë mbetjet e lagura.

Arsyeja e dytë është që ju nuk merrni falenderime për pastrimin e pjatave aq sa merrni për përgatitjen e darkës.

E treta është se gratë shpesh ngecin me punët që përfshijnë pastrimin e rrëmujave të krijuara nga fëmijët dhe partnerët e tyre, sipas autorit të studimit, Dan Carlson./Gazeta Shneta/