Kjo teori mund të parashikojë gjininë e fëmijës tuaj në vetëm 11 javë të shtatzënisë

2018-08-09 në ora 21:21

Kur kam qenë shtatzënë në të kaluarën, gjithmonë kam pasur një nevojë të madhe për të njohur gjininë e fëmijës tim. “Pse nuk e lini surprizë, kjo e bën atë gjithnjë e më emocionuese kur të lindësh”, më tha njëherë mamaja.

Në fakt, disa njerëz kanë menduar diçka të ngjashme me mua gjatë viteve, por unë thjesht nuk mund ta bëjë këtë. Kështu që kuptova se po prisja një djalë kur isha shtatzënë në 13 javë të shtatzënisë. Unë u thashë që të mos dalin dhe të blejnë gjëra vetëm për shkak se nuk është 100 për qind e saktë.

Ai tha se shkalla e suksesit të tij ishte rreth 80 përqind, por ishte një mendim i arsimuar dhe rezulton se ai ishte i saktë. Deri në kohën kur kisha fëmijën tim të dytë dhe madje edhe të tretin, asgjë nuk kishte ndryshuar, shkruan Kidspot, transmeton Gazeta Shneta.

Kam gjetur seksin e të tre fëmijëve të mi në mes të 12 dhe 13 javëve së bashku me anë të një ultratingulli, me tre teknikë të ndryshëm.

Një studim e përshkruan procesin duke shikuar “orientimin e tuberkulozit gjenital’’. Shkurtimisht, sonografia shikon në këndin e ‘nub’ ose pjesës së vogël të spikatur që ndodhet në zonën gjenitale gjatë kohës që gjenitalet e foshnjës fillojnë të formohen.

Këndi i qafës në lidhje me shpinë është një parashikues për seksin e foshnjës.

Ky studim përfshinte ultratinguj 3D dhe shikonte vetëm 85 raste. Ai raportoi një shkallë më të ulët të saktësisë përpara 12 javëve të shtatëzanisë. “Ultratingulli 3D është një mjet shumë i saktë dhe i riprodhueshëm për caktimin gjinor të fetusit para 14 javëve të shtatzënisë”./Gazeta Shneta/