Klinika Amerikane, nivel amerikan në Kosovë (FOTO)

2017-05-21 në ora 19:52

Klinika Amerikane ka vënë standard të ri sa i përket spitaleve në aplikimin Gjinekologji dhe Obstetrikë.

Me objektin e ri në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, Klinika Amerikane u ofron shërbime jashtëzakonisht cilësorë pacientëve bashkë me pajisjet e modeleve të fundit.

Të gjitha pajisjet në Klinikën Amerikane janë të prodhuesit të njohur amerikan, General Electric Healthcare, duke përfshirë inkubatorët super-cilësorë për kujdes maksimal të të posalindurve, infra-tavolinave dhe makinave të anestezionit.

Inkubatorët Giraffe, infra-tavolina Panda me sistem reanimimi e llampa fototerapike Lullaby.

Në diagnostikën e spitalit shërbejnë Voluson E8 Expert dhe Voluson S6 BT16 me imazhe fantastike 4D HDLive, aty ku prindërit mund ta dallojnë edhe personalitetin e bebes brenda trupit të nënës.

Klinika Amerikane udhëhiqet nga Dr. Spec. Behar Kusari. Ekipin për Gjinekologji dhe Obstetrikë e përbëjnë edhe plot 14 mjek specialistë të tjerë. /Gazeta Shneta/