Koha e viruseve, ja ku mund të merrni këshilla për shtatzënat dhe fëmijët

2019-12-20 në ora 09:27

Në Spitalin Special “Lindja” ofrohen shërbime të ndryshme nga mjekë specialistë. Në kohën e viruseve dhe gripave ju mund të drejtoheni në këtë spital për këshilla dhe trajtime

Kujdes maksimal iu kushtohet grave shtatzëna nga gjinekologë të mirënjohur në Kosovë e rajon. Në këtë spital përveç trajtimit të infertilitetit, përcjellja e shtatzënisë bëhet nga java e parë deri në ardhjen e bebit.

Poashtu për këshilla dhe vizita mbi shëndetin e fëmijëve tuaj kujdesen pediatrit specialistë të Spitalit Lindja.

Duke qenë se në këtë kohë të viruseve dhe gripave më së shumti preken gratë shtatzëna dhe fëmijët, mos hezitoni të bëni një vizitë tek specialistët e Spitalit Lindja. Për më shumë kontaktoni në: 049 999 923, [email protected]