Koka e rrafshët tek bebet: Si të parandaloni këtë sindrom që prek miliona bebe

2018-08-02 në ora 18:02

Një kokë e sheshtë për foshnjën tuaj është që të lëvizni fëmijën tuaj në pozicione të ndryshme sidomos gjatë gjumit.

Për shkak se mjekët kanë nisur fushatën e gjumit për kokën e sheshtë, ku foshnjat bien  në gjumë me  pjesën e pasme të kokës, transmeton Gazeta Shneta.

Për fat të keq disa foshnje zhvillojnë një kokë të sheshtë  për shkak të kësaj. Nuk është asgjë serioze dhe atyre u jepet një pajisje e vogël e kranit që ata veshin që ndihmon të rimarrësh kokën dhe çdo gjë shkon prapa në normalitet.

Por për të parandaluar këtë ju mund të bëni disa gjëra të lehta./Gazeta Shneta/