Me krevat midis restoranti, festohet lindja e fëmijës diku në Kosovë (Foto)

2017-07-03 në ora 16:58

Në rrjetet social është hedhur në fotografi, që besohet të jetë shkrepur diku në Kosovë, ku shihet nëna me fëmijën që solli në jetë.

Arsyeja pse po bënë xhiro dhe po shpërndahet kjo pamje është se ajo qëndron e shtrirë në krevatin që ndodhet në restorant.

Kjo skenë është parë më herët në ahengjet që janë zhvilluar nëpër shtëpi, por jo edhe në lokale.

“Vetëm edhe kjo iu mungonte festimeve familjare. Më duket se tani i pashë të gjitha”, është një koment lidhur me rastin.